Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-09@06:58:44 GMT

اهدای عضو پژوهش محور می‌شود

تاریخ انتشار: ۲ دی ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۲۱۲۵۳۷

اهدای عضو پژوهش محور می‌شود

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان، از راه اندازی واحد پژوهش در زمینه اهدای عضو و پیوند اعضا خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، دکتر کتایون نجفی زاده با اشاره به ضرورت پژوهش در ارتقای دانش گفت: به منظور انجام پژوهش های مرتبط با اهدای عضو و اقدامات فعالانه در این زمینه به زودی بخش پژوهش در سامانه مرکزی www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ehda.center راه اندازی می شود.

وی با تاکید بر اینکه اگر اهدای عضو بخواهد در یک کشور پیشرفت کند باید به بحث پژوهش و آموزش توجه کافی داشت گفت: اگر دید همه فقط انجام کار باشد نه متوجه ضعف کار و نه متوجه راهکارهای برطرف کردن کمبودها و نواقص می شوند بنابراین حتما باید دید پژوهشی وجود داشته باشد تا بتوانیم روند بهبودی را حس کنیم.

نجفی زاده افزود: با تلاش های گروه پژوهش انجمن اهدای عضو ایرانیان شاهد روزی باشیم که همه واحدهای فراهم آوری اعضای پیوندی در کشور با دید پژوهشی به کار نگاه کنند و بتوانند فعالانه در جهت ارتقای دانش اهدای عضو در ایران و جهان کوشا باشند.

مدیرعامل انجمن اهدای عضو ایرانیان تصریح کرد: قطعا با تعداد بالای مرگ مغزی که در کشور وجو دارد ایران اگر تلاش کند حرف های جدیدی برای دنیا خواهد داشت و حیف است که این مهم انجام نشود.

دکتر شادی شفقی مسئول کمیته پژوهش انجمن اهدای عضو ایرانیان نیز با اشاره به افزایش چشمگیر رضایت به اهدای عضو در کشور گفت: آمار اهدای عضو در کشور بالاست و مراکز به خوبی بحث شناسایی فرد مرگ مغزی و... را انجام می دهند اما کمبودی که ما داریم این است که هیچ وقت این اطلاعات نه در داخل و نه خارج از کشور آن جوری که باید و شاید ارائه نشده است.

وی افزود: امروز به جای اینکه این اقدامات را به عنوان یک فعالیت روزمره مراکز تلقی کنیم باید تصمیم بگیریم بر روی اقداماتمان پژوهش کنیم زیرا از این طریق می شود خیلی کارهای متفاوتی انجام داد و دست به ابداعات جدیدی در فرایند اهدای عضو و پیوند اعضا زد.

شفقی با تشریح فعالیت های انجمن اهدای عضو ایرانیان، در راستای پژوهش محور شدن اهدای عضو در کشور گفت: در راستای توانمندسازی کلیه  واحدهای فراهم آوری اعضای پیوندی برنامه هایی را در دست اقدام داریم.

وی در تشریح این فعالیت ها گفت: درقدم اول ما ژورنال کلاب های آنلاین کشور را خواهیم داشت و از تمامی مراکز برای بررسی گروهی مقالات علمی در حوزه اهدای دعوت میکنیم، با بررسی مقالات و پزرنت برترین آن ها علاوه بر معرفی روش های روز میخواهیم به تبادل نظر با سایر واحدها برای اتخاد برترین روش در حوزه های مختلف اهدای عضو بپردازیم.

شقفی برنامه بعدی انجمن برای دوره های آنلاین آموزشی-پژوهشی را اینگونه تشریح کرد: در نظر داریم این دوره های آنلاین را برای آموزش نیز داشته باشیم به این صورت که مباحث مختلف مثل بحث رضایت گیری که آقای دکتر امید قبادی در کنگره ها آموزش می دهند را به صورت آنلاین برگزار کنیم.

مسئول کمیته پژوهش انجمن اهدای عضو ایرانیان در خصوص کارآمدی این اینگونه آموزش ها گفت: بچه ها میتوانند همان لحظه آنلاین شوند و از اطلاعات استفاده کنند و حتی ما امکان آرشیوسازی برنامه ها را داریم که اگر به هر دلیل نتوانستند در آن ساعت مورد نظر اطلاعات را دریافت کنند بعدا از طریق دسترسی به آرشیو اطلاعات آن اطلاعات را در دسترس داشتند.

انجمن اهدای عضو ایرانیان در اسفند ۱۳۹۴ با اهداف فرهنگ سازی، آموزش و پژوهش و مددکاری خانواده های اهداکننده عضو فعالیت خود را آغاز کرده و امروز در حوزه آموزش علاوه بر برگزاری کنگره های بین المللی و دوره های آموزشی واحدهای فراهم آوری و...، در نظر دارد فعالیت های خود را در این زمینه گسترش دهد.

منبع: مهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۲۱۲۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور

علیرضا جیلان اظهار داشت: نمد کاربرد‌های زیادی در زندگی روزمره دارد که یکی از مهم‌ترین این کاربرد‌ها به‌عنوان زیرانداز است.

وی افزود: همچنین از نمد در صنایع دیگر مانند پزشکی، هوا و فضا، خودرو، پوشاک و مصنوعات صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی استفاده می‌شود.

جیلان تولیدات نمدی را به‌عنوان محصول صادرات‌محور اعلام و اضافه کرد: قرارگیری این محصول در زنجیره ارزش، زمینه‌های ارتقای شهرکرد، شهر ملی نمد به شهر جهانی نمد را فراهم می‌کند.

وی با اشاره به صادرات نمد چهارمحال و بختیاری به کشور‌های خارجی، یادآور شد: با احیای هنر نمدمالی می‌توان آن را به یک کالای صادرات‌محور تبدیل کرد.

بیشتر بخوانید

ضرورت جهانی شدن شهرکرد به عنوان شهر ملی نمد در دستورکار دولتمردان

جیلان بیان داشت: برای احیای صنایع‌دستی و هنر‌های سنتی به آموزش تخصصی نیاز است.

وی گفت: استادان نمدمالی هم‌اکنون هنر خود را به‌صورت سینه‌به‌سینه به شاگردان آموزش می‌دهند، اما باید این هنر به‌صورت دانشگاهی آموزش داده شود.

جیلان تأکید کرد: همچنین می‌توان هنر نمدمالی را از طریق مراکز فنی‌وحرفه‌ای به علاقه‌مندان آموزش داد.

وی ادامه داد: یکی از ضرورت‌ها برای ارتقای شهرکرد به شهر جهانی نمد استفاده از نمادسازی‌ها بوده که در این زمینه با شهرداری توافق‌هایی برای نمادسازی در کوی نمدمالان شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان چهارمحال و بختیاری شهرکرد

دیگر خبرها

  • نظام آموزش و پرورش، مسئله اول کشور/در دولت مردمی رفتار جزیره‌ای نداریم
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:‌ معلمان در جامعه‌ توسعه یافته در صف اول تکریم قرار دارند
  • گسترش فرهنگ پژوهش در نمایشگاه هنر و خلاقیت دانش‌آموزان سما
  • کشورهای بدون ویزا برای ایرانیان
  • هشدار جدی مرکز پژوهش‌های مجلس به دولت/ چالش حقوق معلمان در کمین آموزش و پرورش
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • اساتید برتر دانشگاه دامغان تقدیر شدند
  • جامعه‌شناختی تفکرات اجتماعی
  • ضرورت احیای هنر نمدمالی در بام ایران برای تبدیل آن به کالای صادرات محور
  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن