Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، امید قبادی نایب رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان با بیان اینکه باید آگاهی جامعه در مورد بیماران مرگ مغزی افزایش یابد، گفت: اهدای عضو در همه جای دنیا سه پایه دارد که پایه اول آن علم یا دانش فنی است که این پایه ۲۰ درصد نقش نجات جان بیماران را ایفا می‌کند.


وی با تاکید بر اینکه ساختارها، تجهیزات و نیروی مورد نیاز در نجات جان بیماران در جریان اهدای عضو ۳۰ درصد نقش دارند، افزود: فرهنگ جامعه به عنوان مهم‌ترین پایه نقش ۵۰ درصدی در نجات جان بیماران دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم رضایت خانواده‌ها به پیوند عضو کمبود ارگان پیوندی را رقم زده است


قبادی با بیان اینکه مهم‌ترین علت کمبود ارگان پیوندی عدم رضایت خانواده‌ها به پیوند عضو است، تصریح کرد: این موضوع در نهادینه نبودن فرهنگ اهدای عضو و عدم آگاهی از این است که مرگ مغزی یک مرگ قطعی است.


وی با تاکید بر اینکه اگر کشوری بخواهد در اهدای عضو ارتقا یافته و بیماران بیشتری را به این طریق نجات دهد باید سازوکار و برنامه ریزی منسجم و مستمری برای فرهنگ سازی داشته باشد، گفت: تا سال ۹۴ انجمن اهدای عضو ایرانیان به صورت موردی اقداماتی انجام داد، اما از اواخر سال ۹۴ انجمن اهدای عضو ایرانیان توسط بزرگان این رشته تاسیس شد که از این سال با یک نقشه راهبردی و برنامه ریزی منسجم کار‌ها انجام می‌شود.


قبادی با بیان اینکه در جریان اهدای عضو از خانواده‌ها باید بپذیرند که مرگ مغزی که ضربان قلب و حرکات قفسه سینه دارد فوت شده محسوب می‌شود، ادامه داد: خانواده‌ها در مورد مرگ مغزی باید باور کنند که نوعی مرگ وجود دارد که به صورت مصنوعی به واسطه دستگاه ضربان قلب برقرار است.

خانواده ها باور به مرگ بیماران مرگ مغزی ندارند


وی با تاکید بر اینکه پس از پذیرش مرگ مغزی چالش بعدی پذیرش یا عدم پذیرش اهدای عضو از سوی خانواده است، گفت: این موضوع در تمام دنیا معضل اصلی است، زیرا خانواده‌ها نمی‌پذیرند فردی با حرکات شبه تنفس فوت شده باشد.


نایب رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان با بیان اینکه در همه جای دنیا بیش از آگاهی بخشی در مورد مرگ مغزی تبلیغ در مورد کارت اهدای عضو صورت می‌گیرد، افزود: در ایران ۷۰ درصد مردم مرگ مغزی را نمی‌شناسند که این خود روند نجات جان بیماران را با وقفه مواجه کرده است.


وی با تاکید بر اینکه تاکنون حتی یک مورد نیز بازگشت به زندگی از سوی بیمار مرگ مغزی صورت نگرفته است، تصریح کرد: در مرگ مغزی ما با فردی مواجه هستیم که هیچ گونه بافت مغزی در درون جمجمه وجود ندارد و از آنجایی که تنها سلول بدن که قابلیت ترمیم ندارد مغز است از این رو دیگر نمی‌توان به زنده شدن این فرد امید داشت.

دریافت کارت اهدای عضو یک جو زدگی آنی و نه تغییر نگرش


قبادی ادامه داد: بیمار مرگ مغزی به دستگاه اکسیژن رسان مصنوعی وصل شده، قلب به صورت مصنوعی ضربان داشته و حرکات قفسه سینه نیز به همین دلیل است از این رو مردم باید باور کنند که این نوع مرگ بازگشتی ندارد.
وی با بیان اینکه مسئولان به جای نهادینه کردن موضوع مرگ مغزی روی تمایل به اخذ کارت اهدای عضو کار می‌کنند، تصریح کرد: همه ما می‌دانیم که اصحاب رسانه و فرهنگسازان کشور دست به دست هم می‌دهند که مردم کارت اهدای عضو بگیرند در حالی که این یک جو زدگی آنی محسوب می‌شود و نه تغییر نگرش.

نایب رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان با تاکید بر اینکه تمام فرهنگ سازی ما موردی است، زیرا موضوعی تحت عنوان پیوست فرهنگی اهدای رسانه یا پیوست رسانه نداریم، افزود: اگر کسی بخواهد در صدا و سیما تصمیم بگیرد راجب اهدای عضو صحبت کند هیچ پیوستی که دستورالعملی ارایه کند وجود ندارد از این رو لازم است مسئولان به تدوین پیوستی در این حوزه اقدام کنند.


قبادی با بیان اینکه مرگ و میر بیماران مرگ مغزی تنها مشکل نظام سلامت نبوده و به مشکلی حاکمیتی تبدیل شده است، گفت: در راستای تشویق به اهدای عضو کلیپ‌های بسیاری پخش شد، اما به علت اینکه پخش چنین آگهی‌هایی تداوم ندارد استقبال مردم نیز افت و خیز دارد.


نایب رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان با تاکید بر اینکه در زمان پخش میان برنامه‌ای با عنوان اهدای عضو روزانه ۱۶ هزار نفر نسبت به دریافت کارت اقدام می‌کردند در حالی که در گذشته فقط روزی ۳۰۰ نفر عضویت صورت می‌گرفت، افزود: در حال حاضر روزانه ۹ هزار درخواست کارت اهدای عضو ثبت می‌شود.


وی تاکید کرد: با توجه به اینکه هر سه ساعت یک بار یک بیمار نیازمند عضو جان خود را از دست می‌دهد باید پیوست فرهنگی در راستای آگاهی بخشی بیشتر به جامعه تدوین شود.

میزان


انتهای پیام/

20 / 20 امید قبادی نایب رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان مرگ مغزی اهدای عضور بیماران مرگ مغزی عدم رضایت خانواده‌ها کمبود ارگان پیوندی مرگ بیماران مرگ مغزی پذیرش مرگ مغزی فرهنگ سازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مرگ مغزی بیماران مرگ مغزی مرگ بیماران مرگ مغزی فرهنگ سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۰۳۴۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا حسین‌نژاد بعدازظهر چهارشنبه در نشست با خبرنگاران در اردبیل به مناسبت روز بیماری‌های خاص و صعب‌العلاج اظهار کرد: از سال ۷۵ کمیته امداد به عنوان سازمان بیمه‌گر، پایه درمانی حمایت خود را از مددجویان تحت حمایت آغاز کرد و تا ابتدای سال ۹۸ این فعالیت‌ها را شاهد بودیم.

وی این نهاد را آغازگر طرح پزشک خانواده دانست و خاطرنشان کرد: کمیته امداد سال‌های متمادی به عنوان سازمان بیمه‌گر، طرح پزشک خانواده را اجرا کرد تا در سال‌های بعد سایر سازمان‌های بیمه‌گر از این طرح، الگو برداری کرده و طرح پزشک خانواده را گسترش دادند و از سال ۹۸ بیمه پایه درمانی مددجویان به بیمه سلامت واگذار شد.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل گفت: کمیته امداد به عنوان بیمه مکمل هزینه‌های درمانی مددجویان اعم از ویزیت، معاینه سرپایی، خدمات پاراکلینیک، رادیوتراپی، شیمی درمانی، هزینه‌های دارویی و... را پرداخت می‌کند و حتی برای بیماران سرطانی هزینه ایاب و ذهاب و اسکان را نیز مساعدت می‌کند.

حسین نژاد گستردگی خدمات بیمه مکمل کمیته امداد را یادآور شد و بیان کرد: سرانه پرداختی بیمه در سال جدید افزایش یافته و تلاش ما بر این است تا مددجویان تحت حمایت را به اشکال مختلف مساعدت کنیم.

وی افزود: یک هزارو ۳۲۰ نفر از مددجویان تحت حمایت کمیته امداد جزو بیماران صعب‌العلاج و خاص هستند که کمیته امداد تلاش می‌کند هزینه این بیماران صعب‌العلاج سرطانی و زمین‌گیر را که سنگین است، پرداخت کند.

حسین نژاد اعلام کرد: کمیته امداد استان اردبیل در حال حاضر یک هزار و ۲۱۵ نفر از بیماران صعب‌العلاج و ۱۰۵ نفر از بیماران خاص را مورد حمایت و مساعدت‌های همه‌جانبه قرار داده است.

مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل بیان کرد: با مصوبه مجلس مددجویان کمیته امداد که از طریق سیستم ارجاع درمانی به بیمارستان دولتی معرفی می‌شوند، هزینه‌های بستری آنها نیز رایگان محاسبه می شود.

حسین نژاد گفت: در سال گذشته از بابت هزینه‌های درمانی و فرانشیز این تعداد از بیماران یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان پرداختی انجام دادیم که این پرداختی‌ها با اولویت بیماران سرطانی و صعب‌العلاج بوده است.

کد خبر 6100798

دیگر خبرها

  • کمیته امداد اردبیل از ۱۳۲۰ بیمار صعب‌العلاج و خاص حمایت می‌کند
  • ۱۰ هزار بیمار خاص ایلام تحت پوشش بیمه سلامت هستند
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو
  • اهدای عضو در مشهد جان ۳ بیمار را نجات داد
  • کمک کمیته امداد خراسان شمالی به بیماران خاص
  • ۱۰ هزار بیمار خاص مشمول حمایت های بیمه سلامت ایلام هستند
  • آمار هولناک از فوت بیماران تالاسمی در ایران
  • آمار هولناک از فوت بیماران ایرانی به دلیل نبود داروهایشان!
  • ۶ هزار بیمار خاص تحت پوشش کمیته امداد اصفهان هستند
  • کاهش چشمگیر میزان تولد نوزاد مبتلا به تالاسمی/ تهران حدود ۲ هزار بیمار تالاسمی دارد