Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی نوبخت، با تشریح روند شکل گیری فرایند اهدای عضو در کشور، فتوای تاریخی بنیانگذار جمهوری اسلامی در مجاز شمردن پیوند عضو از فرد مرگ مغزی در سال ۱۳۶۸، تأسیس انجمن علمی پیوند اعضای ایران در سال ۱۳۷۲، تصویب قانون اهدای عضو در مجلس شورای اسلامی در سال ۱۳۷۹ و صدور آئین نامه اجرایی این قانون در سال ۱۳۸۱ را از نقاط عطف این مسیر رو به پیشرفت، برشمرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه به ضرورت‌های شکلی گیری انجمن اهدای عضو ایرانیان اشاره کرد و گفت: پایین بودن میزان رضایت به اهدای عضو در کشور از یک سو و نیز تجربه کشورهای دیگر نشان داد که برای افزایش آمار اهدای عضو مردم باید نسبت به این موضوع آگاهی کافی داشته باشند و بر این اساس انجمن اهدای عضو برای فرهنگ سازی و جلب مشارکت آگاهانه مردم تأسیس شد.

نوبخت افزود: بر اساس تفاهم نامه همکاری که بین وزارت بهداشت و انجمن اهدای عضو ایرانیان منعقد شده است، این انجمن علاوه بر فرهنگ سازی در حوزه اهدای عضو، وظیفه آموزش، نظارت، ایجاد زیرساخت، تحقیقات و نیز حمایت از خانواده بزرگ اهدای عضو کشور را به عهده دارد و در این عرصه توفیقات ارزشمندی کسب کرده است.

رئیس هیأت مدیر انجمن اهدای عضو ایرانیان، نقش شعب را در پیشبرد اهداف انجمن بسیار مهم ارزیابی کرد و از مدیران عامل شعب خواست، ضمن استفاده حداکثری از ظرفیت‌های علمی فرهنگی و رسانه‌ای استان خود، با مراکز فراهم آوری و پیوند دانشگاه‌های علوم پزشکی همکاری داشته باشند.

وی، شعب اهدای عضو و مراکز پیوند و فراهم آوری را به دو بال توصیف کرد که برای پرواز باید با هم هماهنگ عمل کنند.

کد خبر 5421785

منبع: مهر

کلیدواژه: انجمن اهدای عضو ایرانیان پیوند عضو سویه اومیکرون کرونا واکسن کرونا ویروس کرونا واکسیناسیون آمار کرونا واکسن بهرام عین اللهی بارداری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی شیوع کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی علیرضا زالی کمال حیدری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی انجمن اهدای عضو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۴۹۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر

به گزارش خبرگزاری مهر، جعفر قزوینیان در جلسه بازآفرینی شهری ابهر با بیان اینکه باید دست به دست هم داده و در خصوص بازآفرینی شهری انرژی بیشتری گذاشته شود، افزود: در جلسه پیشنهادات چند پروژه مطرح شد که معتقدیم این پیشنهادات می‌تواند در رفع معضلات شهری مؤثر باشد.

وی با تاکید بر اینکه دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر باید راه‌اندازی شود، اظهار کرد: انتظار داریم شهرداری ابهر همکاری لازم را در خصوص راه‌اندازی این دفتر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، یادآور شد: با راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در این شهرستان، کارگزاری برای این دفتر انتخاب خواهد شد تا بتوانیم به صورت جدی وارد کار شده و از ظرفیت مردم و مسئولان استفاده کنیم.

قزوینیان تاکید کرد: این دفاتر راهنمایی‌ها، اطلاعات و مشوق‌های لازم را به ساکنان برای تحقق اهداف و سیاست‌های حوزه بازآفرینی شهری ارائه می‌دهند.

وی با بیان اینکه تبلیغات گسترده در شناساندن و معرفی مشوق‌ها به مردم بسیار مؤثر است، خاطرنشان کرد: باید در این خصوص جلسات متعددی با سازنده‌ها برگزار شود تا مسائل در جلسات بررسی و گزارش داده شود؛ چرا که این مهم در پیشرفت کار تأثیرگذار خواهد بود.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان، با اشاره به اینکه بازآفرینی شهری اعتبار خاصی از طریق سازمان مرکزی به صورت مستقیم ابلاغ نمی‌کند، ادامه داد: این در حالی است که اداره‌کل راه و شهرسازی استان ظرفیت‌های خوبی داشته و می‌تواند به شهرداری نیز کمک کند.

قزوینیان تصریح کرد: همچنین این مجموعه از طریق کمیسیون ماده ۵ ظرفیت بالقوه‌ای دارد، به همین خاطر شهرداری ابهر می‌تواند پیشنهادهای خوبی در این خصوص به ستاد ارائه دهد تا اقدامات و کارهای لازم انجام گیرد.

وی، با بیان اینکه می‌توان از طریق مولدسازی از اعتبارات پروژه‌هایی که در سطح استان تعریف شده استفاده کرد، گفت: در این راستا شهرداری ابهر باید پروژه‌هایی را که برای مردم و شهرستان مفید و جذاب است، ارائه دهد.

گفتنی است، نخستین دفتر تسهیل‌گری در محله سعدی جنوبی شهر زنجان که دارای بافت فرسوده با ارزش تاریخی می‌باشد، ایجاد شده است.

کد خبر 6098669

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • قرایی مقدم، جامعه شناس: فرهنگ و ارزش‌های فرهنگی به طور غیرمستقیم ترویج پیدا می‌کند/ نمی‌توانید فرهنگ را با زور و از بالا به پایین تحمیل کنید
  • فعالیت‌های کانون پرورش فکری همدان، در راستای ترویج فرهنگ حجاب
  • اهدای بیش از ۲ میلیون واحد خون در سال ۱۴۰۲
  • اعطای جایزه البرز به پدر ماهواره ایران و پدر پیوند کبد
  • ضرورت راه‌اندازی دفتر تسهیل‌گری در شهرستان ابهر
  • اجرای پویش ملی اهدای اسناد و منابع کهن
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود